L’Entesa per Sabadell demana una explicació pública sobre el moviment de terres del Parc del Nord

Terres Torrent Capellà 01

El govern municipal no dóna respostes clares i eludeix la responsabilitat. L’aportació de terres es va aturar quan l’Entesa va començar a preguntar sobre el tema

Fa tres mesos que l’Entesa per Sabadell intenta treure l’aigua clara sobre el gran moviment de terres que s’ha produït a la zona sud del Parc del Nord, al Torrent del Capellà. Aparentment es tractava de terres apilades provisionalment provinents de les obres dels FGC o d’altres indrets.

Terres Torrent Capellà 01Tanmateix, el govern municipal no ofereix cap resposta clara. En una primera informació, a demanda de l’Entesa, el govern assegurava que havia aturat l’aportació de terres provinents de les obres de les cotxeres i que s’iniciaria un procés participatiu per definir el projecte d’actuació del Parc del Nord.

Ara, però, responent a una demanda de consulta dels expedients sobre aquesta actuació, el govern afirma que el moviment de terres es troba en l’àmbit d’una obra de la Generalitat, que no requereix cap autorització municipal.

L’Entesa demana al govern municipal una explicació pública coherent i creïble, perquè és absolutament inversemblant que una altra administració estigui actuant en el nostre terme municipal sense disposar d’un projecte previ. Més aviat fa l’efecte que el govern municipal és incapaç de conèixer què passa a la ciutat, malgrat es tracti d’actuacions de gran envergadura que tenen uns efectes evidents en la configuració del Parc del Nord.