Enguany el punt de llibre de l’Entesa per Sabadell és obra de Benet Ferrer

140422 punt de llibre Benet Ferrer cara

També s’ha editat un vano sobre Sabadell amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Enguany el punt de llibre que edita l’Entesa per Sabadell cada any amb motiu de la Diada de Sant Jordi arriba a la seva desena edició. En aquest cas és obra del ceramista Benet Ferrer, que també va dissenyar el logotip de la pròpia Entesa.

140422 punt de llibre Benet Ferrer caraAl llarg de tots aquests anys, el punt de llibre que porta sempre el lema “l’Entesa, una altra manera de llegir la ciutat”, ha comptat amb la col·laboració de molts artistes sabadellencs, concretament Agustí Puig (2005 i 2006), Assumpció Oristrell (2007), Lluís Clapés (2008), Ramiro Fernández (2009), Antoni Angle (2010), Pep Sallès (2011), Werens (2012) i Pere Almirón (2013).

L’Entesa per Sabadell tindrà presència durant tot el dia al Mercat, on també distribuirà un vano molt sabadellenc, que mostra el perfil de la ciutat en la seva cara positiva, mentre el fantasma del Cas Mercuri apareix a la cara B.

A la parada de l’Entesa també es distribuirà un nou número del Butlletí del Grup Municipal , que incorpora un monogràfic sobre les il·legalitats de Ca n’Alzina i repassa els temes d’actualitat municipal.