L’Entesa per Sabadell anima els sabadellencs i sabadellenques a participar a la concentració convocada per la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció

131127 Cartell UN ANY MERCURI

Dimecres a les 7 de la tarda, davant l’Ajuntament, en motiu d’un any de l’esclat del Cas Mercuri

L’Entesa per Sabadell anima els sabadellencs i sabadellenques a sortir al carrer el proper dimecres 27 de novembre per mostrar el seu rebuig a la corrupció i recordar que es compleix un any de l’esclat del Cas Mercuri, quan va començar a sortir a la llum el complex entramat de corrupció protagonitzat per Manuel Bustos i destacats membres del seu govern, familiars i persones de la seva confiança.

131127 Cartell UN ANY MERCURIAmb el lema “Un any de Mercuri: escombrem la corrupció !”, la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció –de la qual forma part l’Entesa- convoca una concentració, escombra en mà, a les 7 de la tarda a la Plaça Sant Roc.

L’Entesa per Sabadell recorda que la major part de les imputacions que recauen sobre els encara regidors Manuel Bustos, Paco Bustos i Joan Manau són per delictes contra l’administració, és a dir, delictes contra el conjunt de la ciutat. Per això animen a tothom a expressar la seva indignació pel fet que els que han d’actuar com a representants democràtics utilitzin el seu càrrec en benefici propi o de les persones properes.