L’Entesa per Sabadell respon a Ramon Burgués en relació a la mala gestió de Promoció Econòmica Sabadell

131031 Grup Municipal ES 2

En relació a les declaracions del Sr. Ramon Burgués, Tinent d’alcalde d’Economia i Serveis Centrals, negant el mal ús de fons ocupacionals per amortitzar la pòlissa de tresoreria de Fira Sabadell, l’Entesa per Sabadell manifesta el següent:

131031 Grup Municipal ES 21 – Reiterem que el govern va utilitzar irregularment fons propis finalistes, destinats exclusivament a polítiques ocupacionals, per amortitzar crèdit, tal com consta a la informació que va facilitar la gerència al Consell d’administració del 28 d’octubre.

2 – Aquestes polítiques irresponsables per amagar els mals resultats d’uns equipaments que són absolutament deficitaris com la Pista Coberta i la Fira posen en perill polítiques fonamentals de promoció econòmica.

3 – La informació difosa per l’Entesa és d’interès per a tota la ciutat i és absolutament pública, perquè afecta una empresa 100% municipal, que se sustenta amb diners de tots els sabadellencs i sabadellenques. L’actitud del govern és i ha estat d’absoluta opacitat i d’ocultació de la seva mala praxi en la gestió dels interessos públics.

4 – L’Entesa per Sabadell és una organització responsable, que treballa per la ciutat i exerceix les seves obligacions de grup municipal a l’oposició seguint el dia a dia de l’Ajuntament i assistint a TOTES les reunions i convocatòries, revisant els expedients i preparant a consciència les intervencions, fiscalitza l’acció de govern i planteja contínuament alternatives. Si l’únic argument que té el regidor d’economia és que som “només” dos regidors, deu ser que hem tocat el moll de l’òs.

5 – És una pràctica habitual del govern del PSC difamar qui fa públiques les irregularitats per ell comeses i la seva mala gestió.