L’Entesa per Sabadell reclama poder participar a les noves reunions per definir el futur del Passeig

130918 GM Entesa per Sabadell 2

Les reunions de treball amb els grups municipals resten aturades des del mes de juny

L’Entesa per Sabadell ha enviat un escrit a l’alcalde reclamant poder participar a les noves reunions per definir el futur del Passeig. Cal recordar que al mes de novembre de 2012 –aviat farà un any– es va crear una Comissió de treball en què participaven el govern, tècnics municipals, els grups municipals i assessors d’aquests.

130918 GM Entesa per Sabadell 2En el seu moment, es va determinar que la Comissió –llavors presidida pel regidor d’urbanisme, Joan Manau– seria l’àmbit de decisió del nou disseny del Passeig. Malauradament, després de deu sessions, molts aspectes continuen oberts i no s’ha assolit un consens desitjable.

Si bé aquesta comissió no s’ha reunit des del mes de juny, ara el govern del PSC ens sorprèn anunciant la continuïtat del procés participatiu, que ara serà a través d’un seguit de reunions en què participaran el govern, tècnics municipals i membres de la Fundació Bosch i Cardellach.

L’Entesa per Sabadell defensa que el procés sigui el màxim de participatiu i transparent i reclama que totes les reflexions i debats s’integrin en un únic fòrum, que permeti arribar a acords amb el màxim consens de les diferents institucions i entitats interessades en aconseguir el millor projecte per al Passeig. Per aquest motiu, la portaveu de l’Entesa, Virginia Domínguez, ha sol·licitat a l’alcalde que els grups municipals –amb els corresponents assessors– puguin participar en les properes reunions amb la Fundació Bosch i Cardellach, així com en qualsevol altre àmbit de debat que derivi del procés participatiu.