L’Entesa per Sabadell reclama una reunió tècnica per conèixer la viabilitat del soterrament dels FGC entre Gràcia i Can Feu

130918 GM Entesa per Sabadell 2

Govern municipal i Generalitat no poden amagar més el futur d’aquesta obra

Mentre avancen les obres del perllongament dels FGC, també avancen els dubtes sobre la viabilitat del soterrament de les vies entre l’estació de Gràcia i el Passeig de Can Feu, i la possibilitat de construir-hi un passeig en el seu lloc.

130918 GM Entesa per Sabadell 2Tant el govern municipal com la Generalitat van adquirir un compromís amb els veïns i veïnes de Gràcia i Can Feu, i del conjunt de la ciutat, per a realitzar aquesta obra de vital importància per a la millora urbana d’aquests barris i trobar els recursos necessaris per al seu finançament. Un compromís però que sembla han oblidat.

El fet que s’estiguin executant les obres de construcció de la nova estació de Gràcia, sense que s’hagin iniciat els tràmits per aprovar el projecte per soterrar els 400 metres de la línia fèrria, des del carrer de Sobarber fins Can Feu, han posat en estat d’alerta el veïnat de Gràcia i Can Feu, que veuen com cada dia que passa s’esvaeixen les possibilitats del soterrament.

El govern municipal i la Generalitat, en lloc de donar les oportunes explicacions, han optat per l’estratègia de l’opacitat, deixant passar el temps i silenciant les seves veritables intencions sobre aquest projecte.

Davant d’aquesta situació d’incertesa, l’Entesa per Sabadell ha sol·licitat a l’alcalde que se celebri una reunió tècnica amb la finalitat d’obtenir informació i conèixer els detalls concrets que confirmin o no el compromís que aquest obra serà una realitat.