Sobre la responsabilitat del regidor de Comerç, Carles Bosch, en la producció del vídeo “Compra en Sabadell”

Sr. Alcalde,

No cal que m’estengui explicant el vídeo que corre per la xarxa amb el lema “Compra en Sabadell” ni en recordar que pel seu enregistrament s’han utilitzat de manera gratuïta equipaments i recursos municipals, com ara el centre cívic de Ca n’Oriac, la Bassa de Sant Oleguer i els estudis de Ràdio Sabadell. Un vídeo que no és una iniciativa d’un grup de persones sinó que destil·la una voluntat institucional.

Així doncs aniré directament a les preguntes i acabaré fent un prec.

Les preguntes són:

 Tenia l’alcalde coneixement del procés d’enregistrament d’aquest vídeo?

 Quina entitat va sol·licitar l’ús d’aquests equipaments i quin responsable municipal els va autoritzar?

 Vostè sr. Sànchez, el regidor de comerç o algú el seu govern coneixia el contingut i el format d’aquest vídeo?

 I, per últim, pot l’alcalde desmentir que el regidor de Comerç, Sr. Bosch, apareix en diferents imatges d’aquest vídeo?

Sr. Alcalde, si vostè persisteix a negar el coneixement sobre aquests fets li prego que consideri quines responsabilitats ha d’assumir el Sr. Bosch. Un regidor completament desacreditat davant del comerç local i de la ciutat, que ha col·laborat a desacreditar encara més Sabadell. Un regidor que fa una setmana no sabia res del tema, que després va reconèixer i va presumir d’haver facilitat espais i que finalment s’ha descobert que ell mateix havia participat.

El senyor Bosch ha traspassat tots els límits ètics. No ha dit la veritat i ara ja és públicament un mentider. Com a tal, hauria de dimitir. Ha generat tanta desconfiança que no pot continuar.

El nostre prec, Sr. Alcalde, és que assumeixi les responsabilitats que li pertoquen com a màxim responsable d’un govern solidari i prengui mesures d’immediat.