L’assemblea de l’Entesa per Sabadell escull Lluís Perarnau com a nou coordinador

130701 Presentació nou Coordinador

L’assemblea també conclou estrènyer vincles amb els moviments socials per avançar cap a una alternativa política

Nou coordinador

L’assemblea de l’Entesa per Sabadell, celebrada el passat dia 27 de juny, va escollir per unanimitat Lluís Perarnau Reyes com a nou coordinador.

130701 Presentació nou CoordinadorLluís Perarnau és membre de l’Entesa des dels seus inicis i forma part del Secretariat des del 4t Congrés celebrat el novembre de 2011. Amb estudis de Geografia, és treballador de la UAB i ha estat president de la Junta de personal d’administració els darrers dos anys.

El fins ara coordinador, Isidre Soler continuarà actiu a l’Entesa i serà membre del secretariat. El motiu d’aquest relleu, es deu a la pràctica de l’Entesa d’anar renovant les responsabilitats internes.

Altres conclusions de l’assemblea

L’assemblea va debatre sobre la situació política de la ciutat, lamentant una vegada més la política de continuïtat del govern municipal en relació l’etapa Bustos. Ni el PSC ni l’alcalde han fet dimitir als regidors i càrrecs de confiança imputats, donant empara a la corrupció.

Segueix la política d’aparador (regidoria d’habitatge sense estructura ni programa) l’amiguisme (director Ràdio Sabadell) desídia problemes de ciutat (Artos Baciana,..). Continua l’opacitat, la nul·la voluntat de consens,…

Per altra banda es percep cada dia més la necessitat d’un canvi social i polític en profunditat, per la situació de la política municipal i per la situació general de regressió dels drets com a ciutadans, de pèrdua pel que fa als serveis públics i d’empobriment de cada vegada més sectors socials.

L’assemblea de l’Entesa va valorar la necessitat de treballar i estrènyer vincles amb els moviments socials, veritable motor de transformació social. En aquest sentit es van valorar els diferents escenaris que puguin portar a construir una alternativa.

Dins d’aquest escenaris es va debatre sobre el Procés Constituent, del qual diferents membres de l’Entesa ja hi participen a títol individual. L’assemblea va valorar positivament el naixement d’aquest procés i el suport actiu en la constitució i impuls de l’assemblea local del Procés Constituent.