L’Entesa per Sabadell acusa el govern del PSC de paralitzar la ciutat a l’agost amb el tancament de serveis municipals

130621 Grup Municipal 2

Rebutja les retallades en els horaris de les biblioteques, centres cívics i transport públic

L’Entesa per Sabadell acusa el govern del PSC de paralitzar la ciutat durant el mes d’agost, amb el tancament de serveis municipals, com ara les biblioteques i els centres cívics, que haurien de tenir un paper social fonamental, així com la dràstica reducció de transport públic.

130621 Grup Municipal 2L’Entesa també lamenta el cinisme del govern municipal que, mentre fa el discurs d’oposició a les retallades d’altres administracions, per exemple l’assistència sanitària, tanca pràcticament tots els serveis municipals.
En l’actual situació econòmica, que té un impacte molt sever sobre una part molt gran de la població i que té com a conseqüència que molts sabadellencs i sabadellenques no marxin de la ciutat a l’estiu o ho facin només uns dies, l’Ajuntament hauria d’assumir el rol de dinamitzador i oferir espais i activitats culturals i lúdiques, especialment per als col·lectius d’infants i joves.

Cal recordar que al mes d’agost l’oferta de casals i activitats de lleure es redueix dràsticament i tampoc no es pogramen activitats culturals, com passa al juliol dins del cicle 30 nits. En aquest context, encara és més greu que l’Ajuntament tanqui tots els centres cívics i totes les biblioteques, tret del Vapor Badia entre el 26 de juliol i el 2 de setembre.

D’altra banda, el servei d’autobús ja ha aplicat la primera reducció de servei, que s’accentuarà durant el mes d’agost, arribant fins i tot a suprimir les línies 8 i 23 i a reduir els horaris de la línia 11, una de les que dóna servei a l’Hospital Taulí. L’Entesa per Sabadell rebutja aquestes retallades que es fan per rutina, sense tenir en compte el canvi d’hàbits dels usuaris, i continua reclamant que es reforci l’accés en transport públic als CAPs que quedaran oberts a l’agost, així com campanyes de promoció d’aquest mitjà.