L’Entesa per Sabadell denuncia que el govern del PSC ampliï l’estructura directiva de l’Ajuntament mentre elimina places base

130111 GM 2

L’Entesa rebutja que l’alcalde Sánchez necessiti 3 caps de servei més que l’alcalde Bustos

L’Entesa per Sabadell va rebutjar en el ple municipal la proposta de modificació de la Plantilla municipal i Relació de llocs de treball que, un cop més, amortitza places base mentre duplica estructura de comandament injustificadament.

130111 GM 2En menys d’un any, els governs del PSC han eliminat 22 places base (auxiliars, subalterns, delineants, operari neteja, personal d’oficis, etc.), però, en canvi, mantenen a la plantilla les places vacants de personal eventual (càrrecs de confiança).

En aquest sentit, el nou alcalde, Juan Carlos Sánchez, considera que necessita un nou equip de suport al govern pel qual crearan tres llocs nous de Cap de servei, amb un complement de 23.309 €, alhora que manté tota l’estructura de comandament anterior. És a dir, l’alcalde Sánchez necessita tres caps de servei més que l’alcalde Bustos. No s’apliquen, doncs els criteris de racionalitat, economia i eficàcia que haurien de regir la gestió de la plantilla municipal.

S’eliminen places sense el vistiplau dels caps de servei

La portaveu de l’Entesa per Sabadell, Virginia Domínguez, va denunciar en el ple municipal que a l’expedient no hi ha ni un sol informe dels serveis on s’eliminen places, és a dir, els caps de servei no han donat el vistiplau a aquestes retallades ni han explicat com es cobriran les funcions atribuïdes a aquestes places.

El nou govern retalla la plantilla de la Policia municipal

Una de les places base que s’eliminen, d’acord amb la proposta del PSC, correspon a un agent de la Policia municipal. Un fet especialment greu, tenint en compte que en els darrers anys el govern municipal ha afirmat en diferents ocasions que no podia aplicar el model de policia de proximitat per manca d’agents.

L’Entesa per Sabadell va reclamar en el ple que el govern expliqui quan ha decidit reduir el nombre d’agents de la policia i amb quin criteri polític s’aplica aquesta amortització que tampoc no ve avalada per cap informe de cap comandament policial.