L’Entesa per Sabadell edita un nou punt de llibre i un joc, que regalarà amb motiu de la Diada de Sant Jordi

punt-llibre-2013-Almiron

Per novè any consecutiu l’Entesa per Sabadell obsequiarà a les persones que visitin la seva paradeta, instal·lada a la zona del Mercat amb motiu de la Diada de Sant Jordi, amb un original punt de llibre dissenyat per un artista sabadellenc.
punt-llibre-2013-Almiron

En aquesta ocasió el disseny ha estat obra del pintor Pere Almirón, que ha cedit una de les seves obres. En anys anteriors l’Entesa ha comptat amb la col·laboració de diferents artistes locals com Agustí Puig, Assumpció Oristrell, Lluís Clapés, Ramiro Fernández, Antoni Angle, Pep Sallès i Werens.

L’Entesa per Sabadell tindrà presència durant tot el dia al Mercat, on distribuirà diversos materials informatius sobre temes d’actualitat i també hi haurà algunes sorpreses. A més a més, enguany l’Entesa ha editat un joc de l’oca adaptat a la ciutat: el joc de la Polit-Oka, amb diferents referències a Sabadell i al Cas Mercuri.

2013jocdelocaEScaraxweb