L’Entesa per Sabadell considera ridícules les acusacions del PSC sobre l’autoria de pintades sobre Manuel Bustos

130111 GM 2

Considera que el PSC vol desviar l’atenció

Enmig de la greu crisi per la que travessa el PSC local, com a conseqüència de les imputacions que recauen sobre l’alcalde i els seus regidors per delictes contra l’administració pública i de la incapacitat per a resoldre aquesta crisi sense perjudicar la ciutat, sembla que aquest partit no té cap altra preocupació que acusar l’Entesa per Sabadell de realitzar pintades sobre Manuel Bustos.

130111 GM 2Amb aquestes acusacions totalment fora de lloc, el PSC intenta desviar l’atenció sobre el seu lamentable paper a la ciutat, amb notícies ridícules que posen de manifest l’absoluta desorientació per la que travessen.

El fet que ciutadans i ciutadanes, entre els qual hi pugui o no haver persones vinculades a l’Entesa per Sabadell, expressin mitjançant pintades la seva indignació per tenir un govern municipal imputat i exigeixin fer net de tota corrupció, no dóna peu a que el PSC acusi l’Entesa de ser-ne l’autora, més quan les activitats que l’Entesa realitza van sempre signades.

Finalment, volem recordar que els únics responsables de la situació per la que travessa la ciutat i del creixent malestar entre molts sabadellencs i sabadellenques són l’alcalde Manuel Bustos, el govern municipal i el PSC, que són els que han comès presumptament els delictes pels quals han estat imputats.