Els cinc grups de l’oposició no descartem cap opció de futur, alhora que exigim la convocatòria d’una junta de portaveus per conèixer els detalls de la renúncia de Manuel Bustos

L’oposició no ha rebut cap mena de comunicació oficial

Els cinc grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Sabadell (CiU, PP, Entesa per Sabadell, ICV, EUiA) ens vam reunir ahir dijous per valorar el nou escenari generat per l’anunci de dimissió de Manuel Bustos com a alcalde de Sabadell, i vam acordar traslladar les següents conclusions:

· Lamentem que gairebé 24 hores després de què l’alcalde s’adrecés als mitjans encara no haguem rebut cap mena de comunicació oficial i exigim la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus. Un cop més, el Sr. Bustos ha posat el seu protagonisme personal per davant del respecte als representants legítims de la ciutadania.

· Considerem que les mesures anunciades pel Sr. Bustos als mitjans de comunicació són absolutament insuficients en aquest moment a la vista de la gravetat de les imputacions en delictes de corrupció i els detalls que ja han transcendit del sumari.

· Reiterem la petició de dimissió o cessament de tots els càrrecs electes i de confiança imputats en el Cas Mercuri amb l’objectiu de preservar la institució municipal de les sospites de corrupció.

· En aquest moment no descartem cap opció per garantir la regeneració democràtica al consistori, ja sigui de manera immediata o a mitjà termini.

Els grups municipals de l’oposició manifestem la nostra voluntat de continuar treballant de manera unitària per buscar les millors propostes per al futur de la ciutat.