Els grups de l’oposició denuncien que la tornada de l’alcalde Manuel Bustos únicament pretén normalitzar la seva situació ignorant la greu crisi política oberta a rel de les imputacions en el cas Mercuri

130125 RP conjunta Bustos menteix

Els portaveus dels grups de l’oposició decideixen no assistir a les reunions setmanals de la Junta de govern

Els cinc grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Sabadell (CiU, PP, Entesa per Sabadell, ICV, EUiA), han manifestat que els seus portaveus no han assistit aquest matí a la reunió setmanal de la Junta de Govern Local ni a la junta deliberativa per denunciar l’estratègia de normalització de la situació que està duent a terme l’alcalde Manuel Bustos.

130125 RP conjunta Bustos menteixEls i les portaveus van acordar ahir mostrar així el seu rebuig a la tornada de Manuel Bustos, que arriba acompanyada d’un relat d’innocència i explicacions surrealistes per minimitzar de manera irresponsable les imputacions en delictes contra l’administració pública que recauen sobre l’alcalde, tres regidors del PSC, tres càrrecs de confiança i el cap de la Policia Municipal.

CiU, PP, ES, ICV i EUiA recorden un cop més que el que es coneix actualment del sumari –una part molt petita d’una llarga investigació- és motiu suficient perquè els imputats deixin els seus càrrecs públics, perquè, independentment de quines siguin les conclusions de la investigació penal, ja no estan políticament legitimats per exercir responsabilitats públiques i representar l’Ajuntament i la ciutat.