L’Entesa per Sabadell considera inadmissible que l’alcalde no hagi presidit tampoc la Junta de portaveus d’avui

121120 Pla de Barris 2

Des de l’esclat del Cas Mercuri no ha abandonat les seves funcions i no ha donat cap explicació als grups municipals

L’Entesa per Sabadell considera absolutament inadmissible que l’alcalde, Manuel Bustos, no hagi presidit avui tampoc la Junta de Portaveus de l’Ajuntament, una absència que se suma a les de la reunió de dimarts 27 i la Junta de portaveus extraordinària de dimecres 28.

121120 Pla de Barris 2L’Entesa per Sabadell ja va plantejar dimarts que l’alcalde es retirés temporalment de les seves funcions i nomenés un alcalde o alcaldessa accidental fins que acabés la instrucció de l’Operació Mercuri.

La portaveu de l’Entesa per Sabadell, Virginia Domínguez, ha reiterat aquesta petició, que defensarà com a moció en el ple municipal del proper dimarts. Aquesta substitució temporal encara està més justificada pel fet que des de dimarts l’alcalde no ha estat capaç de donar la cara davant del consistori i ha abandonat les seves obligacions.