L’Entesa per Sabadell dóna ple suport a la Vaga General del 14-N

120608 GM 3

Anima als sabadellencs i sabadellenques a secundar-la

L’Entesa per Sabadell dóna ple suport a la Vaga general del proper 14 de novembre i fa una crida a tots els sabadellenques i sabadellencs a secundar-la i a participar-hi activament.

120608 GM 3En aquesta ocasió es tracta d’una jornada de mobilitzacions i vagues generals a diferents països de la Unió Europea.

Durant els darrers anys hem anant veient com s’abaratia l’acomiadament, es reformava el sistema de pensions, es modificava la Constitució per limitar el dèficit públic, es desnonava, es privatitzava i retallava en sanitat, educació i en molts altres serveis que veuen reduïda la seva qualitat i la capacitat de servei a la ciutadania. Fins i tot l’equip de govern del nostre Ajuntament ho ha aprofitat per acomiadar personal funcionari interí, sota l’excusa d’un pla d’ajust.

Totes aquestes lleis suposen el major retrocés dels drets laborals i socials dels últims anys. Tota una sèrie de mesures per afavorir els interessos del capital (especuladors, grans empresaris i banquers), deixant a la indefensió a milions de treballadores i treballadors i provocant la pèrdua de drets i poder adquisitiu de tota la ciutadania.

Des de l’Entesa per Sabadell, abans, durant i després del 14-N, participarem activament en la lluita per defensar els drets socials i laborals, reclamant el repartiment del treball i la riquesa, i treballarem a favor de construir una alternativa d’esquerres capaç de capgirar l’actual situació en que els poders econòmics i politics fan recaure amb tota impunitat la crisi en les persones i col·lectius més desfavorits.

Estem convençuts que la ciutat respondrà de manera massiva i contundent, com ho va fer el passat 29-M. Des de l’Entesa animem a fer-ho!