L’Entesa per Sabadell celebra l’anunci del reinici de les obres del perllongament dels FGC

120608 GM 1

Alhora reclama un calendari concret per a la seva finalització

L’anunci fet ahir per part del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, informant que les obres de perllongament dels FGC es reprendran el proper 8 d’octubre, és per l’Entesa per Sabadell una molt bona notícia per la ciutat.

120608 GM 1Precisament, el passat dia 24 de setembre la portaveu del Grup Municipal d’Entesa per Sabadell, Sra. Virginia Domínguez, va adreçar un escrit al conseller Recoder en el que li reclamava que informés sobre el pla de viabilitat econòmica i calendari de les obres dels FGC, tal i com s’havia compromès a fer el Director General de Transports i Mobilitat el passat dia 9 de febrer en el si d’una reunió de la Comissió seguiment.

Així doncs confiem que aquest esperat anunci encari la recta final d’unes necessàries obres que han de millorar la mobilitat a la ciutat i a la comarca i es posi fi a la situació insostenible que des del passat 30 de juliol de 2010, data en què les obres es van aturar, estan ocasionant a la ciutat, amb una greu alteració de l’espai públic i de l’activitat econòmica i ciutadana, problemes d’accessibilitat a molts domicilis i, fins i tot, problemes de seguretat i salubritat.

L’Entesa per Sabadell celebra aquest anunci de reemprendre la normalitat de les obres i confia en que es facilitin a la ciutat els terminis d’execució de les mateixes i es faci efectiu el compromís de finalitzar-les en el temps més breu possible.