L’Entesa per Sabadell valora positivament el canvi de tendència en el programa de Festa Major

120608 GM 1

L’Entesa també celebra que les Barraques s’instal·lin al Vapor Turull

L’Entesa per Sabadell valora positivament el canvi de tendència que s’ha introduït enguany en el programa de la Festa Major de Sabadell, que ha apostat per les activitats de petit o mitjà format i per la programació de concerts en directe i espectacles de qualitat. En el mateix sentit, celebra que s’abandoni el model massiu de la Festa Màxima FM, que generava molts conflictes i problemes d’inseguretat.

120608 GM 1D’altra banda, celebrem que finalment s’accepti la proposta d’instal·lar les barraques al Vapor Turull, que fa anys que l’Entesa per Sabadell defensa, com un espai cèntric i integrat a la Festa Major com una oferta més i no com unes activitats marginals.

L’Entesa per Sabadell considera imprescindible la col·laboració i implicació del conjunt d’entitats culturals i socials de la ciutat, especialment en les activitats adreçades a fomentar la cultura popular i a potenciar la producció dels grups i companyies de Sabadell i del Vallès.

L’Entesa per Sabadell desitja als sabadellencs i sabadellenques que gaudeixin d’una bona festa major i d’un espai de retrobada després de l’estiu en un ambient festiu.