L’Entesa per Sabadell pregunta a l’alcalde si hi ha cap novetat sobre el finançament dels FCG

120302-GM-1

Les declaracions de l’alcalde de fa uns dies no concreten cap avenç

Davant de les declaracions de l’alcalde, Manuel Bustos, que va qualificar d’”intensa” la tasca de la Comissió tècnica Ajuntament / Generalitat de cara al reinici de les obres, l’Entesa per Sabadell i ha adreçat un escrit per conèixer exactament com es concreta aquesta tasca.

120302-GM-1La nul·la transparència de la dinàmica i els possibles acords d’aquesta comissió sobre temes de gran importància pel conjunt de la ciutat han portat a l’Entesa a sol·licitar en quines dates s’ha reunit la Comissió tècnica i quins acords s’han pres, així com obtenir una còpia de l’esborrany del conveni amb la Generalitat, que d’acord amb les informacions publicades l’alcalde va donar a entendre que se signaria a l’estiu.

La passada setmana l’Entesa per Sabadell va denunciar que tot i la greu situació creada per l’aturada d’obres, la Generalitat i el govern municipal, lluny de prendre un compromís en ferm per finalitzar-les, van crear una Comissió tècnica mixta, sense que dos mesos després d’haver-se creat s’hagi conegut cap treball ni cap tipus de resultat, esdevenint una nova cortina de fum per desviar l’opinió pública.

La reacció de l’alcalde a aquesta denúncia va ser “augurar que el finançament arribarà a l’estiu”, sense aportar cap mena de dada o de concreció per donar credibilitat a aquest anunci.

L’Entesa per Sabadell ha denunciat des de l’estiu de 2011, fa gairebé un any, la paràlisi de les obres, sense un calendari definit i creïble de reinici i finalització de les mateixes, que eternitza els greus inconvenients que ja comportaven les obres per a l’activitat comercial, la pèrdua d’espais públics i la mobilitat a les zones afectades, però sobretot el greuge per als veïns i veïnes que des de fa mesos n’estan patint les conseqüències, fins el punt de no poder accedir al domicili, patir l’existència d’importants focus de brutícia i l’alteració de la qualitat de vida.