L’Entesa per Sabadell edita un nou punt de llibre, que regalarà amb motiu de la Diada de Sant Jordi

2012 Werens punt de llibre davant

Per vuitè any consecutiu l’Entesa per Sabadell obsequiarà a les persones que visitin la seva paradeta, instal·lada amb motiu de la Diada de Sant Jordi, amb un original punt de llibre dissenyat per un artista sabadellenc.

2012 Werens punt de llibre davantEn aquesta ocasió el disseny ha estat obra de l’artista urbà Werens, conegut pels seus impactants grafittis. En anys anteriors l’Entesa ha comptat amb la col·laboració de diferents artistes locals com Agustí Puig, Assumpció Oristrell, Lluís Clapés, Ramiro Fernández, Antoni Angle i Pep Sallès.

L’Entesa tindrà presència durant tot el dia al Passeig de la Plaça Major, on distribuiran diversos materials informatius sobre temes d’actualitat, com ara el Gasoducte Martorell-Figueres o l’aturada d’obres dels Ferrocarrils- i també hi haurà algunes sorpreses.