L’Entesa per Sabadell proposa que la Rambla es tanqui al trànsit rodat els dissabtes a la tarda

110929 Zona Blava

L’objectiu és millorar la qualitat de vida i reforçar la funció comercial i relacional de la Rambla

El Grup Municipal de l’Entesa per Sabadell ha presentat una moció al ple municipal de demà dimarts proposant que es tanqui el pas de vehicles a la Rambla els dissabtes a partir de les 4 de la tarda per convertir-la en zona de vianants, en les mateixes condicions que ja es tanca els dies festius.

110929 Zona BlavaLa Rambla de Sabadell és el tram de l’Eix central que actua com a veritable eix vertebrador de la ciutat i és l’espai més emblemàtic de passeig dels sabadellencs i sabadellenques.

L’Entesa per Sabadell considera que el tancament de la Rambla els diumenges i festius ha tingut efectes molt positius sobre aquest espai, que dóna prioritat absoluta als vianants i afavoreix el passeig i la reducció de la contaminació atmosfèrica i acústica a l’eix central.

Per aquest motiu ara proposem fer una passa més en la recuperació de la Rambla com a espai pacificat, una aposta que afavorirà la qualitat de vida del centre de la ciutat i reforçarà la seva funció comercial i relacional, alhora que avançarem cap un Sabadell a mida de les persones.