L’assemblea de l’Entesa per Sabadell valora positivament els resultats electorals

El passat 2 de juny l’Entesa per Sabadell va celebrar una assemblea centrada en la valoració de la campanya electoral i els resultats de les eleccions municipals del 22 de maig.

L’assemblea, que va comptar amb nombroses intervencions, va valorar molt positivament la campanya electoral, que va comptar amb una elevada participació tant en els diferents actes organitzats com en la tasca de distribució de material arreu de la ciutat. Un altre element positiu va ser la imatge de la campanya, concretament els cartells i el diari de l’Entesa.

No obstant això, també hi va haver temps per comentar la manca de debats que va caracteritzar una campanya en què el candidat del PSC no va voler participar en cap acte públic amb la resta d’organitzacions, així com les dificultats derivades de l’actitud del PSC de denegar l’ús de material municipal i l’estratègia d’ICV-EUiA de confondre l’electorat fent constar de manera destacada la paraula “Entesa” a la seva papereta.

En un segon apartat es van valorar els resultats electorals, que es van considerar excel·lents, tenint en compte que l’Entesa presentava una nova candidata, que hi havia noves candidatures que concorrien per separat i les dificultats derivades de no aparèixer en els mitjans de comunicació supralocals. Així mateix, es va aplaudir el resultat de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV, que van obtenir 16 regidors i regidores i conserven el seu conseller comarcal.