L’Entesa per Sabadell denuncia el menyspreu del govern municipal per la seguretat dels vianants

2011carrerSantJordi

El passat més d’abril l’Entesa per Sabadell va adreçar un escrit a l’alcalde advertint del risc que comportaven per als vianants les obres de construcció de l’estació provisional de Gràcia, concretament al carrer de Sant Jordi.

2011carrerSantJordiAquestes obres ocupen la totalitat d’una de les voreres del carrer de Sant Jordi al llarg d’uns 50 metres, sense que s’hagin implantat cap de les mesures de seguretat que les Ordenances municipals obliguen a realitzar per tal de garantir la seguretat dels vianants. Aquest mesures consisteixen en realitzar un pas alternatiu paral·lel a la vorera protegit per tanques o bé desviar els vianants a l’altra vorera per un pas de vianants provisional amb les corresponents senyalitzacions.

Passat un mes i mig d’aquest advertiment, no s’ha implantat cap mesura que garanteixi la seguretat dels vianants, posant en risc totes les persones que es veuen obligades a circular per la calçada. Es tracta d’un tram de carrer molt transitat pels vehicles que circulen entre la Rambla Iberia i la carretera de Molins de Rei i per les persones que venen o van a l’estació dels FGC de Gràcia.

Aquest fet posa de manifest el menyspreu per la seguretat viària, particularment per als vianants, del que fa gala el govern municipal, fent palesa la deixadesa de les seves obligacions en matèria de seguretat viària i obviant la seva responsabilitat en cas d’accident, en lloc de fer acomplir les instruccions de les pròpies Ordenances municipals.

L’Entesa per Sabadell denuncia aquesta actitud tan negativa del govern municipal del PSC i l’insta a fer acomplir les mesures necessàries per a garantir al màxim la seguretat dels i les vianants.