L’Entesa per Sabadell adverteix de la possible confusió amb la papereta d’ICV-EUiA

Lamenten la utilització del nom d’Entesa

L’Entesa per Sabadell ha manifestat el seu malestar pel fet que la papereta de vot d’ICV-EUIA inclogui la paraula Entesa, fet que pot portar a confusió. Per aquest motiu, hem presentat un recurs a la Junta Electoral de Zona.

D’acord amb el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, la proclamació de la candidatura es va fer amb el nom Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa – Entesa i és així com apareix a tots els municipis. En canvi, a Sabadell, el nom apareix en tres línies, de manera que a la primera es llegeix Iniciativa per Catalunya Verds, a la segona Esquerra Unida i Alternativa i a la tercera Entesa.

L’Entesa per Sabadell lamenta aquesta maniobra d’ICV-EUiA per intentar confondre l’electorat de Sabadell, que fa palesa la manca d’ètica política d’aquesta formació.