L’Entesa per Sabadell presenta el cartell electoral

110503PresentacioCartell

Els lemes de campanya incideixen en el treball per la ciutat

110503PresentacioCartellL’alcaldable de l’Entesa per Sabadell, Virginia Domínguez, acompanyada per altres membres de la candidatura, ha presentat el cartell electoral que, a partir de la matinada de divendres, es col·locarà en 400 banderoles i 750 fanals de la ciutat.

Amb una estètica sòbria i elegant, el cartell de la candidata Virginia Domínguez aposta pel blanc i negre per destacar sobretot la seva expressió i el logo de l’Entesa per Sabadell.

En aquest cartell apareix un dels lemes de la campanya electoral, “Treballem per Sabadell”, que s’utilitzarà de manera complementària amb “La feina feta ens avala”, dos missatges que fan bandera de l’estil de fer política de l’Entesa per Sabadell, basat en les constants propostes i la dedicació a la ciutat. Un missatge que també vol remarcar la presència a Sabadell, perquè un dels valors principals de la formació civicopolítica és la seva absoluta independència a l’hora de prendre qualsevol decisió, perquè no està sotmesa a cap estructura de fora de la ciutat.

Virginia Domínguez ha afirmat que “la feina feta és la millor carta de presentació de l’Entesa i per tant, podem dir que la feina feta ens avala, que treballem exclusivament per Sabadell i ho seguirem fent”.