L’Entesa per Sabadell organitza el 15 d’octubre la presentació del llibre Construint municipi des dels moviments socials

PortadaConstruintMunicipiRe

L’Entesa organitza el proper divendres 15 d’octubre un acte públic de presentació del llibre Construint municipi des dels moviments socials. Candidatures alternatives i populars i barris en lluita, que és fruit de les Jornades que van organitzar amb motiu del trentè aniversari de les primeres eleccions municipals les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV. Aquestes jornades es van celebrar a Castellar del Vallès a l’abril del 2009 sota el títol Construint municipi des dels moviments socials. L’aposta municipalista del teixit popular 30 anys després de les primeres eleccions locals. Unes jornades de debat en les que es va deixar palès que la política municipal no és tan sols la via inst¡tucional sinó que el teixit social i la implicació ciutadana també construeixen societat.

PortadaConstruintMunicipiReEl llibre, que ha estat coordinat per Elisenda Alamany, Marc Serrà i Gemma Ubasart, recull diverses experiències polítiques, ecologistes, socials i veïnals en el marc del municipalisme d’arreu de Catalunya, però també de Madrid i el País Basc. Entre molts altres, hi col·labora la regidora de l’Entesa per Sabadell, Virginia Domínguez, amb l’article L’aposta municipalista: per què fem el pas a la política local?

L’acte de presentació serà el divendres a les 19:30 h al Casal de Can Capablanca (c.Comte Jofre, 30), amb les intervencions de Jordi Bonet, membre de l’AV Casc Antic de Barcelona i Marc Serrà, Membre de l’Altraveu de Castellar i coeditor del llibre.