L’Entesa per Sabadell valora com un èxit la consulta sobre la independència a Sabadell i el seu resultat

L’Entesa per Sabadell valora de forma molt positiva el desenvolupament de la consulta sobre la independència de Catalunya a la nostra ciutat, la qual ha transcorregut amb la més absoluta normalitat, sense cap tipus d’incidència i com un acte exemplar de civisme.

Per l’Entesa el principal valor de la consulta és el fet de ser el resultat de la implicació i de la participació ciutadana en un tema col·lectiu per mitjà d’un acte de democràcia participativa, organitzat per la pròpia ciutadania, amb pocs recursos econòmics però amb molta dedicació desinteressada.

Aconseguir mobilitzar més de 24.000 persones per anar a votar en un tema que no té un efecte immediat a la política, sinó que té efecte simbòlic i orientatiu per conèixer l’opinió de la ciutadania sobre un determinat tema és tot un èxit, més si es té en consideració que no ha comptat amb el suport institucional habitual dels processos electorals, ni dels aparells dels principals partits polítics, ni de cap altre suport mediàtic o econòmic.

Volem destacar també que malgrat tractar-se d’una consulta realitzada des de la ciutadania i des del voluntariat l’organització de la mateixa ha estat exemplar en tot moment, durant la campanya i en el sistema de votacions, amb el rigor i la professionalitat que requereix tot tipus de consulta.

Des de l’Entesa volem felicitar totes les persones que s’han implicat en l’organització de la consulta i que amb el seu esforç i dedicació l’han fet possible i han donat un exemple d’implicació ciutadana i de democràcia.

L’Entesa per Sabadell s’ha implicat des del primer moment en l’organització de la consulta i ha donat el seu suport, polític i humà, a través del voluntariat, perquè fos un veritable èxit.

Durant la consulta d’ahir els regidors de l’Entesa, Isidre Soler i Virginia Domínguez, van estar com a voluntaris en les meses electorals i van exercir el seu dret a vot en el Centre Cívic de Gràcia.