L’Entesa per Sabadell planteja al govern municipal que adopti mesures per salvar els pins de la Plaça del Pi-pi

Reclama més mesures pels arbres afectats per obres

L’Entesa per Sabadell ha sol·licitat al govern municipal que adopti totes les mesures necessàries i s’apliquin els corresponents tractaments per evitar que els pins de la Plaça del Pi-pi acabin la seva existència. Aquests dos emblemàtics pins que donen nom a la plaça es troben afectats per alguna malura i corren el risc de desaparèixer.

Es dóna la circumstància que són diversos els arbres de diferents punts de la ciutat i d’espècies diverses que, després de viure en un període d’obres del seu entorn proper, han acabat en mal estat o morts.

A més dels pins de la Plaça Pi-pi, s’han detectat arbres afectats a altres indrets, com ara la Rambla i la plaça de la Creu Alta.

Per aquest motiu l’Entesa ha sol·licitat també que els serveis tècnics municipals apliquin les mesures preventives més eficients per protegir els arbres durant les obres municipals que es desenvolupen en els carrers i places de la ciutat.