L’Entesa visita el barri de la Concòrdia en el marc del projecte El Sabadell que volem

Concordia

L’Entesa per Sabadell va organitzar el passat dissabte 13 una nova visita en el marc del projecte El Sabadell que volem, que, té com a objectiu aprofundir en el coneixement de la ciutat i, alhora, donar a conèixer l’Entesa en el conjunt de Sabadell.

El Sabadell que volem és un procés d’interacció amb el territori, bastit en dos eixos: un de territorial i un altre de blocs temàtics. El motor inicial del procés és el territori per entrar en contacte amb les diferents realitats socioeconòmiques i socioculturals de la ciutat. L’objectiu d’aquest procés és treballar per conèixer les necessitats actuals de la ciutat i per donar a conèixer el projecte de l’Entesa. Aquest treball permetrà també posar sobre el paper el model de ciutat que volem, el Sabadell que volem per als propers anys a partir de la presa de contacte amb la realitat de la ciutat.Concordia

En aquesta ocasió, l’estudi monogràfic s’ha centrat en el barri de la Concòrdia, que va ser visitat el passat dissabte per una delegació de l’organització sociopolítica per tal d’entrar en contacte amb les entitats del barri i conèixer les seves problemàtiques. Després d’una primera exposició a partir de la tasca prèvia de coneixement de la Concòrdia, els participants van fer un recorregut pel barri i van visitar diferents equipaments, com ara el centre cívic, el local de La Llar del Vent i l’Escola d’Adults.

En els seus 10 anys d’existència, l’Entesa per Sabadell ha dut a terme un intens treball a favor de la ciutat, amb rigor i amb coherència, que ha implicat un extens coneixement de la realitat sabadellenca a partir de dur a terme una política de proximitat.

Conèixer la ciutat, conèixer les entitats i organitzacions que configuren el mapa de la societat civil organitzada, conèixer la gent que fa ciutat dia a dia, forma part de la manera de fer de l’Entesa, d’un plantejament que des d’aquest coneixement aspira a bastir una alternativa política d’esquerres per avançar cap a una ciutat i una societat més cohesionada, més democràtica i més sostenible.