El Tinent d’alcalde Joan Manau i la militant socialista Teresa Esteban seuran, el 22 de desembre, a la banqueta dels acusats en el judici per calúmnies contra l’Entesa per Sabadell

Finalment, el proper 22 de desembre a les 11:30 del matí se celebrarà en el Jutjat Penal nº 3 de Sabadell el judici contra el Tinent d’alcalde el Sr. Joan Manau Valor i contra la militant socialista Teresa Esteban, com a conseqüència de la querella criminal per uns delictes de calumnies interposada per l’Entesa per Sabadell.

Aquesta querella va ser interposada el maig de l’any 2005 a rel de les declaracions realitzades el dia 20 d’abril per la Sra. Teresa Esteban en un programa informatiu de Canal 50 Vallès, en les que acusava a l’Entesa de promoure els comportaments violents i amenaces que suposadament havia rebut el també tinent d’alcalde, Francisco Bustos, i que van derivar en la seva renúncia al capdavant de la Policia Municipal.

El Sr. Joan Manau, per la seva banda, també va acusar l’Entesa d’estar al darrera d’aquests suposats comportaments violents i amenaces contra el Sr. Francisco Bustos en el programa del Canal 33 “La Nit al dia” dirigit per la periodista Mònica Terribas.

Aquestes imputacions, efectuades pel sr. Joan Manau i per la Sra. Teresa Esteban, en ser falses, tan sols es poden entendre des de la voluntat de perjudicar el dret a l’honor i a la pròpia imatge de l’Entesa per Sabadell, motiu pel qual va ser presentada la querella objecte d’aquest judici.