L’Entesa per Sabadell assistirà a l’acte institucional de l’11 de setembre però no dóna suport al manifest

L’Entesa per Sabadell assistirà a l’ofrena floral i a l’acte institucional en motiu de la commemoració de l’11 de setembre al monument a Lluís Companys a la Masia de Can Rull.

En canvi no comparteix el text que es llegirà perquè no respon a la realitat política i social pel que travessa actualment Catalunya. Es tracta d’un text redactat des del Departament comunicació municipal i al que l’Entesa per Sabadell va fer arribar unes consideracions que no han estat acceptades.

El manifest, tot i ser un text de caràcter d’institucional, considerem que ha de mantenir el rigor i no obviar la realitat.

Per altra banda l’Entesa per Sabadell ha recolzat la proposta presentada pel Grup municipal de CiU a la Junta de Portaveus sol·licitant el suport del consistori sabadellenc a l’Ajuntament d’Arenys de Munt davant la situació creada per la consulta popular que es celebrarà en aquell municipi el proper diumenge dia 13.

La moció no ha estat acceptada pels vots contraris del PSC i PP, i els vots favorables de CiU, d’Entesa i ICVEUiA.

L’Entesa per Sabadell reitera la necessitat que totes les institucions democràtiques donin suport a un ajuntament que va prendre un acord plenament democràtic.

Grup Municipal d’Entesa per Sabadell