L’Entesa per Sabadell celebra l’inici d’obres del CAP de Gràcia

L’Entesa per Sabadell celebra que finalment s’hagin iniciat les obres del CAP de Gràcia amb la col·locació de la primera pedra, després de molts anys d’espera i tres anys més tard del que preveia el Pla de Xoc sanitari. Amb el nou CAP es donarà un millor servei assistencial al barri de Gràcia i al districte cinquè.

D’altra banda, per finalitzar les actuacions d’infraestructures d’atenció primària a la nostra ciutat previstes en els compromisos del Pla de Xoc resta pendent la construcció del CAP de Can Llong. Des de l’Entesa per Sabadell reclamem que el Departament de Salut de la Generalitat fixi els terminis per a la seva concreció.

L’aposta per millorar la qualitat dels equipaments de la sanitat pública és per l’Entesa una de les prioritats en les inversions de l’administració.
En relació al CAP de Gràcia l’Entesa per Sabadell ha fet una proposta que ha plantejat als responsables municipals per tal que el carrer de Permanyer, entre els carrers de Pau Claris i la Carretera de Molins de Rei, es converteixi en carrer de vianants per fer l’accés al nou equipament sanitari des d’un carrer pacificat.

Finalment, l’Entesa lamenta que no s’hagi atès la proposta que fa un any va realitzar a la regidoria d’Urbanisme en el sentit d’adaptar l’ocupació de l’edifici del CAP per evitar la tala de sis eucaliptus monumentals catalogats pel seu valor i que ara estan condemnats.