L’Entesa per Sabadell celebra divendres l’acte central del programa del 10è aniversari i el diumenge un aplec al rodal

logo10anys

logo10anys

El proper divendres 15 de maig l’Entesa celebrarà l’acte central del programa Entesa per Sabadell, 10 anys fent ciutat, amb una festa d’aniversari al pati del Casal Pere Quart a 2/4 de 8 del vespre. L’Entesa hi ha convocat els seus adherits i simpatitzants i també ha convidat les entitats de la ciutat.

A la festa no faltaran el cava i el pastís per celebrar el desè aniversari i també hi haurà parlaments de Dolors Calvet, que va ser la primera cap de llista de l’Entesa, els actuals regidors Isidre Soler i Virginia Domínguez i la coordinadora de l’organització civicopolítica Margarida Massot.

El programa d’aniversari de l’Entesa continuarà el proper diumenge amb un aplec a Togores, que té com a objectiu reivindicar els valors del rodal i la seva importància per a la ciutat. La convocatòria, oberta a tota la ciutadania, és a les 11 del matí a Can Pagès, des d’on es farà una caminada fins a Togores i un dinar popular.