L’Entesa per Sabadell insta al Tinent d’Alcalde Joan Carles Sánchez a no falsejar la veritat per eludir responsabilitats

Novament el Govern municipal, en aquesta ocasió per boca del Tinent d’Alcalde Joan Carles Sánchez, recorre a falsejar la veritat per eludir les seves responsabilitats en relació a les obres de perllongament dels FGC.

Davant de la demanda de l’Entesa per Sabadell perquè es reuneixi la Comissió de seguiment de ciutat, que no s’ha convocat des de fa 8 mesos, per tal que s’informi sobre l’evolució del projecte i tots els canvis que s’han produït respecte del projecte inicial, el Sr. Joan Carles Sánchez falta a la veritat per intentar confondre l’opinió publica.

L’Entesa per Sabadell insta al Sr. Joan Carles Sánchez que respongui públicament sobre els aspectes següents:

 Quan i on s’ha convocat la Comissió de seguiment de ciutat.

 Quin són els terminis del conjunt de l’obra i de cada estació.

 Si els FGC arribaran o no a Castellar del Vallès i per quin traçat.

 Quan es soterrarà el traçat fins Sant Quirze del Vallès.

 Si es construirà o no l’aparcament soterrat a l’estació de Gracia.

 Com afectaran les obres al Parc del Nord i a CIPO.

 Com quedarà el Passeig i l’aparcament de la Plaça Major.
I un llarg etcètera.

La ciutat té dret a conèixer tots aquests aspectes que el Govern municipal vol silenciar i eludir. L’equip de govern pretén suplir el dret a la participació ciutadana i a la informació amb actes populistes per desviar l’atenció sobre els temes veritablement rellevants que afecten a un projecte tant important per Sabadell i la comarca com es el perllongament dels FGC.

L’Entesa també vol recordar que les limitacions i la manca de visió de futur de l’actual projecte són fruit de l’opacitat que el Govern municipal va imposar durant la redacció del projecte i que ara continua per evitar qualsevol tipus de proposta de millora.