L’Entesa per Sabadell dóna suport a l’apagada del dia 28 per alertar sobre el canvi climàtic

El proper dissabte 28 de març està convocada una acció d’abast mundial sota el lema l’Hora del Planeta, consistent en apagar durant una hora, entre les 20:30 i les 21:30, els llums dels edificis emblemàtics de cada localitat. Nombrosos països i ciutats d’arreu ja han fet públic que s’afegiran a l’acció.

L’objectiu d’aquesta acció no és altre que sensibilitzar a la ciutadania sobre els efectes de l’escalfament del planeta i animar als governs, empreses i ciutadans a implicar-se en el control de les emissions de CO2.

L’Entesa per Sabadell dóna suport a l’esmentada iniciativa i ha sol·licitat al Govern de la ciutat perquè s’afegeixi a l’esmentada iniciativa i apagui els llums de l’edifici consistorial i d’altres llums considerats monumentals (altres edificis, fonts, etc.) i que faci difusió d’aquesta acció i dels objectius que persegueix.

Finalment l’Entesa per Sabadell anima també a la ciutadania a recolzar aquesta iniciativa en benefici del planeta.