L’Entesa per Sabadell respecta la decisió legítima dels militants de la CUP de presentar un projecte propi

L’Entesa per Sabadell respecta la decisió legítima de la CUP de presentar un projecte propi a Sabadell. Aquesta decisió ja havia estat comunicada oficialment fa un parell de mesos. Com és prou conegut, des de l’any 2002 l’Entesa és una formació civicopolítica integrada per persones a títol individual, entre els quals fins ara alguns també eren membres de la CUP.

Tanmateix, l’Entesa considera que la CUP pot defensar el seu projecte sense haver d’especular sobre les possibles aliances electorals o les relacions de l’Entesa amb altres organitzacions, comentaris que no responen a la realitat.

D’altra banda, l’Entesa lamenta la dispersió d’esforços perquè la recurrent fragmentació de l’esquerra afavoreix únicament l’hegemonia dels partits majoritaris i en el cas de Sabadell especialment del PSC.

L’Entesa continuarà reforçant un projecte polític d’esquerres
, arrelat a Sabadell, amb una manera de fer basada en l’ètica i el compromís i en el marc de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV.