L’Entesa demana a l’equip de govern sensibilitat en les negociacions del conveni col·lectiu 2008

Des del mes de gener els sindicats amb representació a l’Ajuntament de Sabadell estan negociant amb l’Equip de govern el conveni col·lectiu per l’any 2008. Han passat, doncs, tres quartes parts de l’any i el conveni encara no s’ha signat per la dificultat d’apropar posicions entre les parts.

L’Entesa per Sabadell ha manifestat en diverses ocasions preocupació per la poca sintonia entre sindicats i equip de govern, així com pel fet que el tinent d’alcalde Joan Manau hagi pogut arribar a acords bilaterals únicament amb un dels sindicats amb representació i ha reclamat a l’alcalde que el govern posi tot l’esforç necessari per arribar a acords.

Novament, des de l’Entesa demanem a l’Equip de govern sensibilitat en el procés de negociació i que no el dilati amb més suspensions del mateix que no afavoreixen el clima de confiança.

Finalment, confiem en la responsabilitat dels sindicats i de l’Equip de govern per tal de poder arribar a un acord satisfactori per les dues part en benefici de la ciutat.