L’Entesa reclama al govern municipal que elimini les barreres arquitectòniques existents al Casal Pere Quart

L’existència encara de barreres arquitectòniques en els edificis municipals és una qüestió inexplicable, tenint en compte l’obligatorietat que tots els espais oberts al públic estiguin convenientment adaptats.

Aquestes barreres encara existeixen al Casal Pere Quart, en concret a la Sala 6, actualment oberta al públic, la qual no disposa de cap accés adaptat ni alternatiu. Aquest fet ha generat en més d’una ocasió la impossibilitat d’accedir-hi a persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes.

Per aquest motiu l’Entesa per Sabadell s’ha adreçat al govern municipal interessant-se per conèixer quina és la previsió per resoldre aquesta situació anòmala.

L’Entesa lamenta la poca celeritat que mostra el govern municipal e a l’hora d’eliminar les barreres arquitectòniques del conjunt de la ciutat, tant dels espais urbans com dels edificis municipals. Una qüestió que hauria de ser prioritària per tal de garantir el dret de totes les persones a gaudir d’una mobilitat universal.

Poca celeritat que va quedar palesa en el passat ple quan el regidor responsable de la via pública, Sr. Paco Bustos, va manifestar que “anaven fent” a l’hora d’eliminar les barreres arquitectòniques a la ciutat, durant el debat a la moció presentada per l’Entesa proposant un pla d’eliminació de barreres arquitectòniques urbanes i que finalment el Partit Socialista va desestimar.