L’Entesa demana una rectificació pública del regidor Paco Bustos per les seves afirmacions sobre el vot afirmatiu de l’Entesa als mòduls de restauració de l’Eix Macià

El passat dissabte vam llegir amb sorpresa les declaracions del regidor d’Espai Públic Paco Bustos on afirmava que l’Entesa havia votat a favor de la instal·lació de quatre mòduls de restauració al lateral de l’Eix Macià.

L’Entesa per Sabadell mai ha votat a favor de la instal·lació dels quatre mòduls de restauració al lateral de l’Eix Macià, simplement perquè va ser aprovat per la Junta de Govern Local, on l’Entesa, igual que la resta de grups de l’oposició, no tenen dret a vot. Si l’Entesa hagués tingut l’oportunitat de votar-hi, hagués votat en contra.

En aquest sentit demanem una rectificació pública del regidor d’Espai Públic Paco Bustos que va afirmar que l’Entesa havia votat a favor de la instal·lació d’aquests mòduls a l’Eix Macià. Creiem que no és pot continuar confonent a la ciutadania, sinó que cal ser rigorós en les afirmacions i el Govern ha d’assumir la seva responsabilitat.

En aquest sentit, des de l’Entesa insistim en considerar un error instal·lar quatre mòduls de restauració al lateral de l’Eix Macià, reiterant d’aquesta manera a l’Equip de Govern perquè reconsideri aquesta idea i que treballi per la defensa d’un espai públic de qualitat .