L’Entesa organitza un debat sobre la gestió responsable de l’aigua

L’Entesa per Sabadell ha convocat pel proper dijous 19 de juny un nou acte en el marc del cicle “Els debats de l’Entesa”, que tindrà lloc al Casal Pere Quart a 2/4 de 8 de la tarda.

Amb el títol “L’aigua, un recurs escàs. Malbaratament o gestió responsable?”, l’organització civicopolítica pretén reflexionar sobre l’escassetat d’un element tan vital com és l’aigua, i sobre quina és la millor manera d’optimitzar-lo i gestionar-lo no només quan hi ha sequera, sinó tot l’any, de manera que es pugui actuar des de polítiques de prevenció i de contenció.

El debat comptarà amb les intervencions de Carles Ibáñez, investigador en Ecologia i membre de la Fundació Nova Cultura de l’Aigua, i de Manolo Tomás, portaveu de la Plataforma en Defensa de l’Ebre. L’acte serà presentat i moderat per la coordinadora d’Entesa per Sabadell, Margarida Massot.