L’Entesa lamenta la manca de coherencia d’ERC sobre la caserna

L’Entesa per Sabadell respecta la decisió que ha pres ERC desvinculant-se del contenciós interposat contra el conveni signat entre l’alcalde Manuel Bustos i el ministre de l’interior Alfredo Pérez-Rubalcava referent a la caserna de la Guàrdia Civil.

Tanmateix, l’Entesa lamenta que ERC hagi fet una passa enrera, que considerem del tot incongruent, perquè continuen sent vàl·lids tots els motius que van portar l’Entesa a interposar el contenciós, i als grups municipals de CiU, ICV-EUiA i ERC a sumar-hi. A més, ERC va votar en contra de la ratificació del conveni en el ple municipal del mes de gener, fa menys de dos mesos.

Desconeixem els motius reals o les possibles contrapartides que han pogut portar l’executiva d’ERC a prendre aquesta decisió amb uns arguments que, a partir del que coneixem a través de la premsa, resulten molt febles. Probablement aquesta retirada deu ser fruit de la desorientació política que viu ERC després de les darreres eleccions municipals i generals.

L’Entesa lamenta que ERC no continuï el camí iniciat per defensar els interessos de la ciutat i reitera que seguirà endavant amb el contenciós, actuant des de la responsabilitat política i el compromís amb Sabadell per garantir la defensa del patrimoni de la ciutat.