L’Entesa no accepta la proposta unilateral de l’alcalde i vol que els possibles canvis en el Consell d’administració de VIMUSA es debatin prèviament

El passat 4 de setembre l’alcalde Manuel Bustos va anunciar, en el sí d’una reunió extraordinària de la Comissió Informativa de l’Àrea d’Urbanisme, que les entitats i els ciutadans i ciutadanes proposats per les organitzacions polítiques deixarien de formar part del Consell d’administració de VIMUSA.

Amb aquest anunci unilateral l’alcalde pretenia resoldre, per la via directa, les critiques generades per la presència del seu oncle, el Sr. Melquíades Garrido, en el Consell d’administració de VIMUSA en representació del Gremi de Constructor del qual n’és el president.

Una vegada més l’alcalde ha fet gala del seu estil prepotent i ha menystingut els organismes de representació, a l’anunciar una decisió que no li correspon a ell sinó a la Junta General de VIMUSA formada pel Ple municipal. L’article 14è del estatuts d’aquesta societat determina que el nombre i la designació dels consellers i conselleres del Consell d’administració correspon a la Junta General.

Des de l’Entesa per Sabadell lamentem aquesta actitud de l’alcalde i reclamem que la possible modificació del Consell d’administració de VIMUSA es plantegi a la seva Junta General i es debati suficientment per tal d’arribar a un consens per tal de garantir un òptim funcionament d’aquesta empresa municipal.