L’Entesa per Sabadell lamenta la proposta de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès en relació l’aeroport

L’Entesa per Sabadell no pot menys que lamentar les declaracions de l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, la convergent Montserrat Mundi, proposant el trasllat de l’aeroport de Sabadell a la zona de Can Moragues i la Torre Turull.

Considerem que una proposta d’aquest calibre tan sols es pot fer del més absolut desconeixement del territori i des d’un gran menyspreu pels espais naturals del rodal de Sabadell i del Vallès.

La proposta de l’alcaldessa, a banda de ser inviable des del punt de vista de les dimensions i característiques, afecta a uns espais naturals qualificats de valor agrari i forestal que formen part de l’anomenat Espai Agroforestal de Llevant, sortosament deslliurats del megalòman projecte del zoo.

Des de l’Entesa per Sabadell considerem que el Vallès necessita polítiques i actuacions encaminades a preservar de manera efectiva els espais naturals existents i a millorar la seva qualitat, així com a frenar el creixement urbanístic, enlloc de propostes pensades per afavorir encara més aquest creixement a costa de malmetre els darrers camps i boscos de la nostra comarca.