300 persones fan costat l’Entesa al sopar de campanya

300 persones van assistir al sopar electoral de l’Entesa, entre les quals hi havia adherits i simpatitzants, així com 30 representants d’entitats ciutadanes. El tradicional sopar de campanya de l’Entesa per Sabadell es va realitzar ahir al recinte de l’escola Joanot Alisanda.

L’acte va servir per presentar públicament tota la candidatura de l’Entesa per Sabadell. El seu alcaldable, Isidre Soler, va presentar personalment els membres de la candidatura, caracteritzada per la paritat, la renovació i la transversalitat sectorial, per persones molt arrelades a diferents entitats i moviments associatius de la ciutat.

Després de la presentació dels membres de la candidatura el candidat a l’Alcaldia va pronunciar un parlament on va destacar la necessitat d’un canvi al govern del qual l’Entesa és l’única garantia. Va subratllar la manca de continguts i arguments a la política municipal abans de presentar els eixos bàsics del programa electoral que aposta per la cohesió social, la defensa del territori i un model de ciutat amb indústria, l’activitat cultural i el respecte pel medi ambient.

Durant la vetllada es van projectar imatges relacionades amb l’organització cívicopolítica i es va presentar un vídeo que es podrà visitar a www.youtube.com.

També hi va haver temps per fer una lectura de poemes d’autors sabadellencs per part de Maria Antònia Bartolí, amb l’acompanyament musical de Laia Rovira.