L’Entesa per Sabadell es reuneix amb persones vinculades al món de l’esplai

L’Entesa té per norma reunir-se amb persones i entitats de la ciutat per copsar les seves inquietuds i les seves propostes.

Dins d’aquest procés habitual l’Entesa per Sabadell ha mantingut una trobada amb persones vinculades al món de l’esplai. Des de l’Entesa valorem els esplais com peça fonamental en la formació del jovent en els valors democràtics.

La trobada va servir per conèixer en quin moment es troba l’esplai a la nostra ciutat, quines són les seves inquietuds i les seves necessitats. Tanmateix, a latrobada vàrem exposar quines són les propostes de govern l’Entesa en l’àmbit de l’esplai.

Les propostes de l’Entesa es basen principalment en fomentar la formació de monitors establint convenis amb l’escola de formació, la cessió de locals en condicions on poder realitzar les activitats de lleure i la dinamització de la Taula d’entitats de lleure.