Entesa per Sabadell declina assistir a la reunió convocada per l’Equip de Govern en relació a la Caserna de la Guàrdia Civil

En el passat Ple Municipal vàrem accedir deixar damunt la taula una moció conjunta d’ES, ICV-EUiA, CiU i ERC després de convenir amb l’Equip de Govern tractar el tema del conveni sobre la Caserna de la GC, objecte del contenciós, en una reunió entre els grups polítics i l’alcalde.

Des de l’Entesa per Sabadell considerem que aquest tema és màxima importància per a la ciutat, a l’estar en joc una part important del seu patrimoni i perquè reflecteix una determinada manera de gestionar-lo. Per aquest motiu hem reclamat que l’esmentada reunió sigui convocada per l’alcalde i estigui presidida pel mateix, i així ho vàrem comunicar a l’Equip de Govern.

Hem rebut la convocatòria de la reunió per part del Tinent d’Alcalde d’Urbanisme i la confirmació de la no presència de l’Alcalde. Desconeixem els motius concrets pels quals l’Alcalde defuig assistir i presidir la mateixa.

L’Alcalde és la màxima autoritat de la ciutat i és la persona que va negociar amb el Ministeri de l’Interior el pagament de 3 milions d’euros i d’un solar valorat en uns 5 milions a canvi de que la Guàrdia Civil abandonés una finca que ja era de l’Ajuntament. També tenim coneixement que l’Alcalde ha estat a Madrid fent gestions sobre aquest tema.

Per a tot això, considerem imprescindible la presència de l’Alcalde per exposar les raons d’aquella negociació i el resultat de les recents gestions fetes a Madrid.

Per tots aquests motius, l’Entesa per Sabadell ha declinat assistir a la reunió convocada per avui.