Posposada la declaració del regidor portaveu del PSC Josep Ayuso en el sumari de Ca n’Alzina

En els propers dies el Jutge dictarà nova data per les declaracions

El Jutge del Jutjat nº 4 de Sabadell que instrueix el sumari de les irregularitats comeses a la finca de Ca n’Alzina, ha resolt suspendre les declaracions previstes per demà dimecres 6 d’abril, que havien de prestar com a imputats Josep Ayuso, regidor portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Sabadell, i l’aleshores cap d’Urbanisme Maite Morao, després d’atendre les peticions de les seves defenses.

Previsiblement, el Jutge dictarà en els propers dies una nova data per les declaracions aquestes persones imputades, després de resoldre les al·legacions presentades per la defensa.

Aquesta suspensió de les declaracions respon a l’estratègia de les defenses d’anar obstruint i dilatant el procés d’instrucció del sumari, que, d’altra banda, tenen la pretensió d’excloure l’Entesa per Sabadell de l’acusació particular, tot i ser la part que ha iniciat el procés.

Des de l’Entesa per Sabadell continuarem treballant per arribar fins al final d’aquest procés, que ha de dirimir les responsabilitats d’haver comès i deixat cometre les greus irregularitats a la finca de Ca n’Alzina, per les quals estant imputats pels presumptes delictes contra l’ordenació del territori i de prevaricació. En aquest sentit confiem que el Jutge dicti ben aviat una nova data per les declaracions.