L’Entesa per Sabadell denuncia el protagonisme dels regidors Josep Ayuso i Ana Carrasco a la cavalcada

140224 GM 2

Exigeix al PSC que deixin d’utilitzar la ciutat i els actes populars i ciutadans per fer electoralisme

L’Entesa per Sabadell es mostra profundament preocupada per la situació de desconcert que viu el govern municipal, tal com s’ha posat de manifest a la Cavalcada de reis amb el protagonisme injustificat del Tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Josep Ayuso, i la regidora de Relacions ciutadanes, Ana M. Carrasco, que caminaven pel centre del carrer entre les carrosses com si formessin part del seguici.

140224 GM 2L’Entesa considera que tot el protagonisme d’aquest acte tan popular l’ha de tenir la ciutadania i especialment els infants i, per tant, està totalment fora de lloc la participació de càrrecs polítics. En el benentès que hagués de participar-hi algun representant públic aquest rol correspondria a l’alcalde o bé al regidor de Cultura. En cap cas no està justificat que siguin precisament el candidat socialista a les eleccions del proper mes de maig i la Secretària d’organització i Política Municipal del PSC de Sabadell els que, amb l’única finalitat de deixar-se veure, s’hagin atribuït la representació de la ciutat.

L’Entesa per Sabadell exigeix al PSC que deixi d’utilitzar la ciutat i els actes populars i ciutadans per fer electoralisme ranci en una campanya publicitària permanent amb recursos municipals, tal com ens tenia acostumats el seu mentor Manuel Bustos.