L’Entesa per Sabadell ratifica l’aposta pel procés de la Crida per Sabadell i convida a participar a l’assemblea del 4 d’octubre

140920 Assemblea Entesa per Sabadell

L’Entesa promourà la confluència amb altres organitzacions, moviments i col·lectius de l’espai alternatiu

L’assemblea de l’Entesa per Sabadell, celebrada el passat dissabte al Casal Pere Quart, va ratificar l’aposta pel procés de la Crida per Sabadell, que van començar a impulsar fa mesos conjuntament amb la CUP i el Moviment Popular de Sabadell – MPS, i que té entre els seus objectius conformar una candidatura àmplia del municipalisme alternatiu d’esquerres per a les eleccions municipals de maig de 2015.

140920 Assemblea Entesa per SabadellL’assemblea va analitzar i debatre la situació política de Sabadell i va valorar positivament l’evolució del procés de la Crida per Sabadell. Ara l’Entesa convidarà a participar activament a l’assemblea de la Crida el proper 4 d’octubre als seus adherits i simpatitzants, però també totes aquelles persones de la ciutat que vulguin treballar per construir alternatives per a Sabadell.

D’altra banda, l’Entesa promourà la confluència amb altres col·lectius que estan treballant a la nostra ciutat en l’espai alternatiu, especialment el Procés Constituent i Podemos, que són també fruit d’una demanda social creixent de buscar noves formes de fer política i trencar amb un sistema de partits caduc.

L’assemblea ha analitzat també la conjuntura política actual, molt marcada pels esdeveniments al voltant de la consulta del 9-N, ratificant també el seu compromís inequívoc amb el dret a decidir el futur del país.