L’Entesa per Sabadell crida a la mobilització contra la corrupció

Sopar ES 2013 15 br

En el sopar de tardor celebrat divendres

L’Entesa per Sabadell va celebrar el passat divendres el tradicional sopar de tardor a l’Espai Polivalent del Nord. Durant el sopar van intervenir el coordinador de la formació, Lluís Perarnau, la portaveu del Grup municipal, Virginia Domínguez, i Albert Diez, en nom de les Candidatures Alternatives del Vallès – CAV.

Sopar ES 2013 15 brLluís Perarnau es va referir a la crisi econòmica, que va qualificar d’estafa on els rics es fan més rics i els pobres més pobres, la crisi política, que posa cada cop més de manifest que el sistema de partits tradicional és part del problema, i la crisi social, amb situacions de precarietat extrema a la ciutat.

Virginia Domínguez va posar de manifest algunes de les noves revelacions del Cas Mercuri, que no fan si no confirmar que l’Estil Bustos es caracteritzava per pressions als mitjans, nepotisme, col·locació d’afins a l’Administració i empreses adjudicatàries, maquillatge de dades, malversació… També va animar a tothom a denunciar arreu que Manuel Bustos continuï sent regidor al ple municipal i cobrant 100.000 € de diner públic, sumant el que percep de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona. Per últim, va dedicar una part de la intervenció a explicar com el govern –el mateix d’abans– està totalment afeblit i no governa, no té capacitat ni idees.

Sopar ES 2013 24 brTant Lluís Perarnau com Virginia Domínguez van fer una crida a la mobilització ciutadana contra la corrupció i a participar en els actes que organitzarà la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció amb motiu del 1r aniversari de l’esclat del Cas Mercuri, el proper 27 de novembre.

Per la seva banda, Albert Diez va defensar els valors del municipalisme alternatiu i el paper de l’Entesa per Sabadell i va referir-se als processos supramunicipals per construir alternatives que estan oberts de cara a reforçar les opcions ètiques i l’accés de la ciutadania a la política institucional.

Sopar ES 2013 17 br